Over ons

Annemargriet Scheerder D.O.-MRO


Annemargriet is in 2011 afgestudeerd aan de IAO (International Academy of Osteopathy in Gent, België). Ze is toen haar eigen praktijk gestart in Utrecht. Vanwege haar verhuizing naar Nijmegen is ze in de regio op zoek gegaan naar een plek om opnieuw te beginnen.
Samen met Koen, die ze al van de opleiding kent, heeft ze in Groesbeek een fijne plek gevonden in de praktijk bij fysiotherapie Sanavit.

Met de opleiding voor osteopathie bij baby's en kinderen bij Panta Rhei heeft ze zich verder gespecialiseerd in de behandeling hiervan.

Voordat ze osteopate werd heeft Annemargriet als fysiotherapeut gewerkt in revalidatiecentra in Arnhem en Amersfoort. Hier heeft ze veel met patiënten met complexe problematiek gewerkt. Dit haar heeft doen besluiten om zich te verdiepen in de behandeling van het geheel en niet alleen de symptomen te bestrijden.

Annemargriet is per 1-1-2020 gestopt bij Osteopathie Groesbeek

Koen Vossen D.O.-MRO

Na als fysiotherapeut ervaring opgedaan te hebben in een sportcentrum en een revalidatiecentrum voelde Koen zich als therapeut nog niet compleet genoeg. Dit veranderde in 2007 toen hij begon aan de opleiding osteopathie. De kennis en de totaalbenadering die hij miste heeft hij hier gevonden.

Koen is in 2012 afgestudeerd aan de International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent.

Hierna heeft hij gewerkt in verschillende praktijken in de regio Arnhem-Nijmegen. En nu is het tijd om samen met Annemargriet aan deze leuke nieuwe uitdaging in het mooie Groesbeek te beginnen. 

Naast verschillende cursussen gericht op voeding en manipulatietechnieken is Koen in 2015 begonnen aan de opleiding Osteopathie bij baby's en kinderen bij Panta Rhei.